Running wild trailrun

Trail running bij in & outdoor sport is: elke zondagmorgen samen de bossen en single tracks pakken. 

 

  1. Buitenspelen met uitdaging in de natuur,
  2. Samen genieten door de bossen
  3. Met elkaar tot positieve resultaten komen
  4. Sociale insteek staat voorop

Trail run met running wild trail groep

Wat:  hardlopend door de bossen en naar beneden springend een weg vinden. We gaan uphill and down hill, maken gebruik van de trail run techniek bij het afdalen en klimwerk. Het voelt als heerlijk buitenspelen vinden we. We gaan maandelijks de stuwwallen over rondom Arnhem. We maken routes  van 7 km tot 13km met lekker veel klimwerk

Welk niveau: als je 5 a 7 km kan hardlopen,  maar bovenal zin hebt dit mee te maken en goed in je vel zit dan kan je mee. Er zijn mogelijkheden te verlengen tot 15km en in te korten. Geen hele lange afstanden , wel uitdagingen en geniet-werk . Kan je hardlopen maar heb je nog nooit getrailed, volg dan een clinic trailrunning voor beginners. Mail naar doremieke068@gmail.com of bel 0640921361 voor informatie . Of vraag naar een PT, personal training

Gezondheids effect: juist door het snelle afdaal werk is de co√∂rdinatie van zicht en voetenwerk in optima forma. Spierkracht en romp stabiliteit wordt getrained.  En bovenal een geluksgevoel.

Juist bij in& outdoor sport: de beleving is belangrijker dan de snelheid , er zal altijd iemand bij je zijn. We stemmen af wat de beginsituatie is voor de veiligheid. Want DAT vinden we belangrijk Nogmaals er zijn mogelijkheden te verlengen en in te korten. We maken er een mooie ochtend van. Geen hele lange afstanden, wel uitdagingen en geniet-werk . We zijn aangesloten via in & outdoor sport bij de Atletiek unie , de running wild recreatieve trail groep. En na afloop drinken we samen koffie/ thee op eigen kosten. Carpoolen ivm milieu stimuleren we. Wil je meer info over dit landschap ? De expertise is in huis voor de fysische en sociale geografie. Kijk dan bij het blokje excursies.

Voor wie:  alle lopers die zin hebben. Onze lopers komen uit  Deventer, Elden, Zetten, Arnhem, Zutphen. Als je 5 a 7  km kan hardlopen,  maar bovenal zin hebt dit mee te maken en goed in je vel zit dan kan je mee.

Extra aan te bevelen bij: lopers die nieuwe uitdagingen willen, die enigszins onbekend zijn in de bossen en zich geen zorgen willen maken om de route, die de mooiheid van het stuwwallenlandschap willen ervaren, er meer over willen weten en er onderdeel van willen zijn. Die geen lange ultra trail hoeven maar kunnen genieten van een korte uitdagende trail.

Wanneer: 1x per maand op zondagmorgen 8:45 we zijn tegen 10:15  terug dan drinken we daar koffie/thee

Tarieven: jaar abonnement 80,00  

Nieuwe Trail run leden : losse Trail 8,00

Impressie van running wild trail - Posbank

 

Locatie & Tijd

trail running

Zo 8:45-10:15

Geldersch Landschap