In 1968 ben ik,  Doremieke Kuijsten , in Twente geboren uit een Friese moeder en een Brabantse vader. Nu meer dan 30 jaar wonend in Arnhem. Eerst in het Sonsbeekwartier bij de bossen en nu vlakbij het water; de Rijkerswoerdse Plassen.

In & outdoor sport bestaat sinds 2005 in kleine vorm en sinds 2007 ingeschreven bij de Kvk. Als leraar, HBO senioren sport CIOS, KNGU, organiseer en geef ik trainingsavonden en sport en beweeglessen. In & outdoor sport werkt samen met  Papendal, Uniek Sporten en Running Blind. Buddies en blinde hardlopers komen samen in de running Squad app groep. We hebben een activiteiten groep waar we van alles organiseren. We helpen, steunen, organiseren en bedenken Run the city, spontane kampeer weekenden, trainingsweekenden in Belgie, etc. dus wil je sfeer en mensen leren kennen, join the club.

Op Papendal geef ik teamclinics aan bedrijven zoals yoga om de ochtend te starten of een workshop  Pilates / yoga, nordic walking & nordic running aan bijvoorbeeld sportgeneeskunde, vrouwen van Nu, Rabobank, Tennet etc. Ik geef ook boswandelingen , hardloop clinics en workshops op bedrijfs en familiedagen en heerlijke me time verwen-weekenden op locatie in Twnte en Ameland. 

Ik ben goed in het differentieren in de trainingen en specialist in fijne groepen te maken ( sinds 1991 docent/ trainer dus met meer dan 30 jaar ervaring) ook voor en met jouw mogelijkheden. 

Als liefhebber van sport en spel en van de natuur vind ik het geweldig te zien dat na al die jaren heel veel cursisten tevreden zijn en plezier hebben in bewegen. Dat doelen zijn gehaald of dat ze meer zijn gaan ontspannen in het bewegen. Minder last hebben van de hernia, hun bekkeninstabiliteit of artrose. Meer uithoudingsvermogen hebben. Genieten van de mooie natuur en van het mens- zijn met elkaar. Kijk naar buiten , maar vergeet ook niet naar binnen te kijken ( hatha yoga)

Ik blijf studeren, kennis opdoen, spiegelen en voelen wat iets met me doet. Zo kan ik het beste van mezelf laten zien en dit in mijn bedrijf terug laten komen. Samen met alle gewedige sportleden maken en verspreiden we zo een mooie energie. Wil jij dat steuntje in de rug op mentaal gebied of beweeg gebied, als mindfull based cognitieve therapeut zet ik me in om je de kracht te laten inzien van breingeluk. Volg daarvoor het breingeluk traject voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

dore