werwer werwerw erwer wer

Zet binnen aan, en buiten even uit. Kom weer terug bij jezelf, kom weer in balans. Kies de yogales arnhem!

Yoga is een gemoedstoestand en het is meer dan een serie oefeningen en meditatietechnieken. Door yoga komt je geest tot rust is, tot niets je meer afleidt.  Yoga Arnhem brengt je door de bewegingen naar rust en kalmte. Door de asanas en de ademhalingsoefeningen komen lichaam en geest in evenwicht. Soms begin je onrustig of lui. Maar doordat je opgaat in het oefenen voel je je verbonden met een kracht die heel positief voelt. Hiernaast kijk je bij yoga naar binnen. Door je eigen middelpunt en balans in een oefening te vinden, leer je in je eigen leven je middelpunt. Tevens vind je jouw balans en de juiste weg. 

Yoga stijlen

Van Hatha Yoga tot Nidra Yoga. Door de bomen zien we het bos niet meer en daarom is de Yogales in Arnhem bij in&outdoorsport voor iedereen zonder onhoudbare houdingen.

Hatha yoga is een vorm van yogalessen die je veel hoort en terugziet in de yogastijlen.  Hatha Yoga is een algemene vorm die de pijlen richt op de ademhaling om tijdens bewegingen de stress te verlichten. Je wordt uitgedaagd om met een open mind, nieuwsgierig aan de slag te gaan met deze beweegvorm. 

Verschillende vormen van Yoga

Kundalini Yoga en Ashtanga yoga zijn een wat snellere yoga vorm die net als vele andere activiteiten vanuit het Westen is overkomen waaien. Ook hier zijn tijdens yogalessen de pijlen gericht op ademhalingstechnieken. Desalniettemin worden dezelfde bewegingen herhaalt en oefeningen wel sneller uitgevoerd in een flow dan bij reguliere yogalessen zoals Hatha Yoga. Er wordt bij deze vorm van yoga ook  gecorrigeerd in de houding. De yoga les Arnhem kiest voor een combinatie van Vinyasa Hatha en Dru yoga.

Dru en Vinyasa yoga sluiten mooi aan bij Hatha yoga , een serie asana's wordt hierin in een fijne flow rustig aan elkaar gekoppeld. De adem speelt hierbij een grote rol en begeleid je door je oefening heen. Juist de kracht van de Ujjayi adem is een onderdeel van de yogales omdat deze pranayama - ademtrainingen, heel krachtig en zinvol zijn te ervaren.  Dru Yoga werkt juist zacht of past zich aan op conditioneel niveau van de deelnemers en werkt vanuit energy block releases, reeksen die eenvoudig zijn uit te voeren om spanning en energie blokkades los te laten. Tijdens de yoga les kiezen we voor een zachtere rustige vorm en ontdekken zo het 8 voudige pad van de Yoga. Deze komt steeds weer terug in de yogales. Benieuwd wat dit voor effect heeft op je lichaam en geest? Je zult verstilling ontdekken en innerlijke kracht terug vinden.

Daarom is onze Yogales Arnhem bij In & outdoorsport toegankelijk voor iedereen. We richten ons juist op DE yogales.  Vinyasa , Hatha en Dru elementen Yoga om in te  zetten voor balans in je leven - Yoga voor wielrenners, voor hardlopers, bij zwangerschap, bij een burnout, voor jou?  Wees welkom, vraag ook eens naar de Kantoor of  Stoel yoga

 Voor een vrijwillige bijdrage kan je een proefles mee doen.

DE yogales wordt gegeven in de balletzaal bij SSR Sportcentrum Rijkerswoerd. De Pas 44, borden met in&outdoorsport worden aangegeven vanaf dat je de wijk in rijdt. Zodra het warmer wordt gaan we overdag naar buiten bij het sportcentrum dus daar is een wc, en of zijn de lessen veelal aan het water bij de Rijkerswoerdse Plassen, waar soms na afloop thee gedronken wordt of wordt gezwommen of gesupt. Het is mogelijk bij voldoende aanmelding yoga les te volgen op vrijdagmorgen of dinsdag lunch tijd in Arnhem Noord bij park Klarenbeek, vlakbij de Saksen Weimar op het gras in het bos.  Dat is naast onze volkstuin. De dinsdag avond is er yoga in de kersenboomgaard vanaf April. Sinds 2 jaar wordt er gesupt en is er sup yoga aanmelden via de whats aap groep, op vrijdagmorgen. 

Stuur Doremieke een Whatsapp bericht om een Yogales mee te doen!

  iconfinder_social_media_isometric_23-whatsapp_3529682.png

Locatie & Tijd

yoga online - herstelyoga

Ma 20:00-20:30

vanuit je huis

yoga

Di 9:45-10:30

de Pas 44, sportcentrum Rijkerswoerd

yoga online

Di 7:05-7:35

vanuit je huis

Pilates Yoga PIYO

Di 19:30-20:30

gymzaal de Horizon, Vredenburg

Yoga

Do 10:00-11:15

de Pas 44, sportcentrum Rijkerswoerd