Wil je makkelijker bewegen en meer energie? Personal Training in Arnhem

Fit  en gezond leven, je leefstijl coach helpt je

tijdens  een leef fase waarin je voor flinke uitdagingen bent komen te staan.

 

Personal Coaching in Arnhem?  1 op 1 feedback, met supervisie.

Om los te laten en een beetje dichter bij je echte zelf te komen, waar sta je voor, waar wil je heen.  Met ondersteuning op weg naar je doel. Dat voelt goed!

Voor 25,00 hebben we een kennismakinggesprek waarin Doremieke je uitleg en tools geeft om alvast aan de slag te gaan en kijken we of je vragen hebt en of dit programa iets voor jou is.  En of ik, Doremieke,  denk dat dit traject voor jou haalbaar is en gaat werken.  We gaan dan namelijk samen aan de slag. Waarom alleen doen als het samen kan?  Ga je het traject volgen, dan krijg je de 25,00 in mindering.  Soms is het mogelijk dat je werkgever mee betaalt. En kan ik een factuur sturen. Meer info vind je op www.breingeluk.nl 

Het fit in balanspakket bestaat uit: de verandering die jij graag wilt.

  • Uitgebreide intake 
  • Een persoonlijk beweegplan en app of mail contact
  • Wegen en meten en procesbewaking 2x p maand
  • Wekelijks  beweeg groepsles (sen) online of op locatie 
  • Een inspiratie traject volgen vanuit je eigen huis, je beweegprogramma voor thuis, via internet huiswerk en app 
  • Start-traject leefstijlcoaching 

Het light traject

In 12 weken kan je een light traject volgen. Als ik denk dat dit bij je past qua beginsituatie. 

Dit is 597,00 excl. btw  zo ben je een flinke stap op weg. Je krijgt 2x per maand dus 6 x  een 1:1 van 60 minuten, supervisie en kan je 1x per week meedoen met beweeglessen. Je bent enigszins bekend met een beweegachtergrond.

Wil je ondersteuning en die verandering zien bij jezelf kies dan voor het Jaartraject deze is 967,00 excl btw met 2x  een 30 minuten coaching p maand dus 24 x ( dit is 40,00 excl btw. ) Is het niet wat je verwacht tijdens je eerste 3 maanden ? Dan krijg je je geld terug als je je motivatie en je verwachting met mij persoonlijk terugkoppelt

Het fit in balans pakket, Personal Training, ook bij kanker, na kanker of een andere chronische ziekte - financiele ondersteuning kan via  de stichting Tegenkracht voor sport tegen kanker, waar ik mee samenwerk worden aangevraagd .

Wil je meer ondersteuning en een transformatie in alles wat al in jou aanwezig is maar nu eruit mag komen. Kies dan een jaar ondersteuning bij een specifieke  hulpvraag. Hierbij krijg je een tijd wekelijks supervisie.  Je kunt meedoen aan sport en beweegactiviteitten en personal coaching. Langzaam zal ik na 16  weken meer op de achtergrond komen, naar 1x per maand, maar je kunt me altijd benaderen: 

We kijken na een intake of we een klik hebben, we willen immers het beste uit ons zelf halen. 

  • 1x per week 30 minuten een half jaar personal training en online sport 1547,00 excl. btw 20 weken ( 38,50 excl btw p half uur)
  • 2x per maand een half uur tot uur jaarcoaching en sport in groep 2997,00 excl. btw 40 weken (75,00 excl btw p uur)

ACTIE ACTIE ACTIE ben je al lid en bekend bij mij dan kan je nu gebruik maken voor optie 2x per maand personal training en trainen voor een goed doel activiteit waar ik dan de helft mee sponser met jouw uitdaging . Je betaalt dan 1927,00 ipv 2997,00 en we kiezen een goed doel met een uitdaging. 

Informeer naar een factuur indien je deze wilt voor je werkgever of bedrijf.

Burnout zorg en /of vitaliteits coaching