Sport massage Arnhem

Een sportmassage kan een belangrijke rol spelen in het verbeteren van sportprestaties van jou als sporter, of je nu een amateur bent in bijvoorbeeld volleybal of een professional in voetbal. Iedereen kan enorme baten hebben bij een sportmassage na, tijdens of voor het sporten heeft sportmassage haar pluspunten. 

Wie zorgt er voor jou? Hoe zorg je goed voor jezelf ? Welke massagevorm kies je?

sportmassage arnhem

 

Waar sportmassages goed voor zijn

Deze massagevorm kenmerkt zich door de focus op de conditie van het deel van je lichaam te verbeteren of de genezing van een blessure te bevorderen. De massagetechnieken realiseren prikkels die reacties uitlokken bij het lichaam om het herstel te stimuleren. Bij blessures in de sport ontstaat vaak spierpijn, vermoeide spieren of vermoeid lichaam, een slechtere doorbloeding en een verhoogde spanning van de spieren. 

Sportmassage Arnhem ontneemt deze klachten van jou tijdens en na een sportmassage. Naast het feit dat de sportmassage wordt gericht op een betere doorbloeding van de lichaamsdelen waar de last plaatsvindt, biedt de massage natuurlijk ontspanning!

sportmasseur-arnhem 

 

Een massage is ten allen tijde aan te raden wanneer er last wordt ervaren bij vermoeide spieren of hele stijve spieren door gevolg van training. Een massage is de plek waar je ook de stijfheid van de spieren voorkomt en de spanning reduceert. Het is belangrijk en cruciaal om te weten dat je nooit naar een sportmassage Arnhem mag gaan met een spierscheur. 

Na een training ontstaat er vaak spierpijn als er geen goede cooling down is geweest. Een cooling down geeft je de mogelijkheid om de afvalstoffen af te voeren en daarmee mogelijke spierpijn of krampen te voorkomen. Ondanks een cooling down te hebben gehad, kan er nog steeds overbelasting ontstaan of vervelende pijn in de spieren. Daarom is het na een (matige)sportbelasting aan te raden een sportmassage te volgen.

Tot slot, leg altijd eerst goed uit om welke sportbelasting het gaat. Wanneer de sport/ massage wordt uitgevoerd na een halve marathon bijvoorbeeld, dan is het goed de massage even uit te stellen. 

je kan dan kiezen voor een energetische of intuitieve massage,  bij in & outdoor sport hebben we van alles in huis 

Je bent het waard!  We staan voor je klaar!

Prijzen: energetische massage, klassieke,  sport of een intuitieve massage 

  • € 45,00  incl. btw voor een half uur deelmassage 
  • € 80,00 incl. btw voor 60 minuten algehele massage incl diepere bindweefsel
  • Neem 2 badlakens mee voor € 5,00 korting